Εύρεση Εργασίας


ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΚΤΙΡΙΩΝ

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ Η ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΑΣ

 

Η ΚΑΤΕΞΠΟΛ δραστηριοποιείται στον τομέα διαχείρισης πολυκατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που αποδίδουν ολοκληρωμένες λύσεις με υπευθυνότητα, υψηλή ποιότητα, εγκυρότητα  και εγγύηση.  Στελεχώνεται από μια ομάδα μηχανικών, χημικών, πληροφορικάριων που συνεργάζονται με διάφορα κλιμάκια εξειδικευμένα και πιστοποιημένα ανάλογα με το είδος τους, πάντα σε συνάρτηση με τις ανάγκες της πολυκατοικίας και του κτιρίου.

 

Δεν είμαστε τυχαίοι σε αυτόν τον χώρο, καθώς ειδικευόμαστε σε αυτό το αντικείμενο, έχοντας πλήρη κατάρτιση, πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό.

 

Σεβόμενοι τον κάθε πελάτη, ακούγοντας  και λαμβάνοντας υπόψη την κάθε δυσκολία, δίνοντας αποτελεσματικές  λύσεις σκεπτόμενοι  το περιβάλλον και τα κατοικίδια ζώα, εξυπηρετώντας άμεσα, είμαστε δίπλα σας με προσιτές τιμές, αφήνοντας τη σφραγίδα μας και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ …..!

 

Κοντά σας 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

 

Το σύνολο των υπηρεσιών μας ξεκινώντας από την έκδοση κοινοχρήστων, την διαχείριση πολυκατοικιών και κτιρίων, τις απολυμάνσεις, τη διανομή πετρελαίου, τους  καθαρισμούς, την πυρασφάλεια, τις τεχνικές υπηρεσίες και ότι άλλο μπορεί να προκύψει ανανεώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις σύγχρονες εξελίξεις.

 

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον κάθε διαχειριστή εξυπηρετώντας και διευκολύνοντας το έργο του. Εσείς μας ενημερώνεται και εμείς αναλαμβάνουμε δράση.